Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018

Όλο το παρασκήνιο: Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ καλοκαιριάτικα





 


Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι. Ο ΣΚΑΙ το 2017 εξασφάλισε τα δικαιώματα για το διάσημο show “My Man Can»… Και μάλιστα στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ότι θα το εντάξει στο πρόγραμμα του μέσα στο 2018.

Ο αρχικός λοιπόν στόχος ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και να βγει στον αέρα τέλος Αυγούστου.

Τι άλλαξε όμως και ξαφνικά ανακοινώνεται η πρεμιέρα για αύριο Κυριακή;

Η απάντηση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 ήρθε σε επαφή με τουρκική εταιρεία παραγωγής που στη γειτονική χώρα παράγει το παιγνίδι- απομίμηση του διεθνούς format «Μy mancan”. Ετσι, προγραμμάτισε να φέρει στην Ελλάδα ένα παρόμοιο προγραμμα. Κάτι σαν αυτό που έγινε δηλαδή με το “Nomads”, αφού ο ΣΚΑΙ είχε αγοράσει και μεταδώσει το Survivor!

Αυτήν τη φορά όμως ο ΑΝΤ1 σκόπευε να βγάλει το «Ταίρι ξέρει» πριν ο ΣΚΑΙ βγάλει το πρωτότυπο! Έτσι ξεκίνησε casting μέσα στον Ιούνιο και προγραμμάτισε πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου ! Στον ΣΚΑΙ θεώρησαν ότι αυτό γινεται για να «καεί» το δικό τους πρόγραμμα.

Και σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα πριν δυο εβδομάδες, η Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΙ και ο Λεβέντης (επικεφαλής της Acun Medya για την Ευρώπη) αποφάσισαν να δράσουν ακαριαία και να μην αφήσουν χώρο στον ΑΝΤ1!

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο νωρίτερα από ο,τι προγραμματιζόταν αρχικά και ξεκίνησαν με απόλυτη μυστικότητα τα γυρίσματα.

Έτσι λοιπόν η πρεμιέρα γίνεται αιφνιδιαστικά αύριο Κυριακή στις 20.45 με special επεισόδιο!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου