Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 15χρονου που σκοτώθηκε στους Παξούς: Ζω σε όνειρο (video)





Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα με το σκάφος στους Παξούς
Ο Kai, ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του να διαμελίζεται o αδερφός του, τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram
Ο 53χρονος ενημέρωσε την μητέρα του Toby τηλεφωνικά ότι ο γιος τους πέθανε...
Συντετριμμένος είναι ο πατέρας, ο οποίος οδηγούσε το μικρό ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε και ο 15χρονος γιος του,που έπεσε στη θάλασσα και βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον διαμελίστηκε από την προπέλα.

Μόλις ο πατέρας του κατάλαβε τι είχε συμβεί έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τον γιο του. «Δεν γίνεται, δεν γίνεται, είναι ο γιος μου. Ζω σε όνειρο», φώναζε ο 53χρονος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό περιστατικό.






Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 53χρονος Πολ έκανε τις διακοπές του στους Παξούς, μαζί με τη σύντροφο του και τους τρεις γιους του.

Σε μια βόλτα με το ταχύπλοο, εξαιτίας των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων ο 15χρονος γιος του έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο νερό από την πλευρά της προπέλας και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 53χρονος ενημέρωσε την μητέρα του Toby τηλεφωνικά ότι ο γιος τους πέθανε. Η οικογένεια αναχώρησε για το Littlehampton στο Δυτικό Σάσεξ τη Δευτέρα.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/ta-prota-logia-toy-patera-toy-15chronoy-poy-skotothike-stoys-paxoys-zo-se-oneiro-video/#ixzz5Li9zeCzV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου