Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

«Δεν χαράκωνα τα μωρά, απλώς τα χάιδευα» ισχυρίζεται η 55χρονη – «Βαρύ» το κατηγορητήριο (video)





Σε απολογία κλήθηκε η 55χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο
Η γυναίκα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες
Τραυμάτιζε τα παιδιά με τα νύχια της
Την έχουν αναγνωρίσει τέσσερις γονείς, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση εις βάρος της
Έφερε αντίσταση στους αστυνομικούς, την ώρα που επιχειρούσαν να την προσαγάγουν...

Ενώπιον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 55χρονη που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης με την κατηγορία ότι πλησίαζε και χαράκωνε μωρά με τα νύχια της σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για μια 55χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων αγοριών, η οποία διαμένει στα Λόσια και κατέβαινε στοχευμένα στα Νότια Προάστια και στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο για να επιτεθεί σε βρέθη.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε ότι «δεν χαράκωνε τα μωρά, αλλά απλά τα χάιδευε».

Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς που την αναγνώρισαν

Στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου μετέβησαν το βράδυ της Τετάρτης οι οικογένειας των παιδιών, που έπεσαν κυριολεκτικά στα «νύχια» της μεσήλικης, οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Μέχρι στιγμής την έχουν αναγνωρίσει τέσσερις γονείς, οι οποίοι έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον της.

Η καταγγελία των γονέων ανέφερε πως μία άγνωστη γυναίκα, περίπου 55 χρόνων, χωρίς να γίνει αντιληπτή τραυμάτισε δύο μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Μάλιστα, οι γονείς των παιδιών εξέφραζαν την ανησυχία τους εάν τους προκάλεσε τραύματα με επικίνδυνο υλικό ή κάποια βλαπτική ουσία.

Σύμφωνα πάντα τις αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στα τρία μωρά, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η 55χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση και απείθειας, καθώς έφερε αντίσταση στους αστυνομικούς, την ώρα που επιχειρούσαν να την προσαγάγουν.








Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/den-charakona-ta-mora-aplos-ta-chaideya-ischyrizetai-i-55chroni-vary-to-katigoritirio-video/#ixzz5Li9Gpbix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου