Σάββατο, Ιουλίου 14, 2018

Η Μελάνια στο Λονδίνο... γλέντησε τη Μέγκαν και την Κέιτ -Ντύθηκε σαν αυτές [εικόνες]




Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


Η Μελάνια Τραμπ μετά τις Βρυξέλλες έκανε με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ στάση στο Λονδίνο.

Και από χθες με το που προσγειώθηκε παραδίδει μαθήματα διπλωματίας της μόδας.
...
Από το Air Force One κατέβηκε φορώντας ένα εκπληκτικό Roland Mouret nude φόρεμα. Ντύθηκε δηλαδή σαν την Μέγκαν Μαρκλ. Το brand Roland Mouret είναι ίσως το πιο αγαπημένο της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον Givenchy, καθώς φορά συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία δημιουργίες του. Ενα μπλε Roland Mouret φορούσε την παραμονή του γάμου της, ένα γκρι φορούσε πριν δυο μέρες στο ταξίδι της στην Ιρλανδία, ενώ άλλα έχει φορέσει σε πολλές άλλες περιστάσεις.

Ετσι, καθώς η Μελάνια Τραμπ κατέβαινε από το Αir Force One θύμισε σε πολλούς την δούκισσα του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ και Μελάνια Τραμπ με Roland Mouret


Η Μελάνια Τραμπ με... βρετανικό αέρα

Τα φορέματα του Roland Mouret φημίζονται για τα γεωμετρικά τους κοψίματα

Η σιλουέτα θύμιζε αυτή της Μέγκαν ΜαρκλΚαι φυσικά πάντα με τα αγαπημένα της Louboutin

Αλλά δεν έμεινε εκεί...

Στην επόμενη εμφάνισή της στη Μεγάλη Βρετανία, η Μελάνια Τραμπ θύμισε λίγο... Κέιτ.

Επέλεξε μια αέρινη δημιουργία J J Mendel, brand που δεν έχει φορέσει η Κέιτ Μίντλετον μεν, σε μια γραμμή όμως, που σίγουρα έχει δείξει ότι λατρεύει δε. Ήταν ένα φόρεμα που πραγματικά θα μπορούσε να έχει φορέσει η Κέιτ Μίντλετον και όπως φαίνεται η εξαιρετικά καλά διαβασμένη Μελάνια Τραμπ το γνώριζε.


Η Μελάνια Τραμπ σαν αρχαία Ελληνίδα θεά

Αέρινες μακριές τουαλέτες στο στιλ αυτής που φόρεσε χθες η Μελάνια Τραμπ, επιλέγει συνήθως για τα επίσημα καλέσματα η Κέιτ Μίντλετον

Η Τερέζα Μέι υποδέχθηκε χθες το ζευγάρι των Αμερικανών
Μελάνια αλά ΚέιτΕντυπωσιακή για μια ακόμη φοράΜια πρώτη Κυρία, ένας Πρόεδρος, μια πρωθυπουργός και ένας Πρώτος Κύριος

Οπως προφανώς γνωρίζει την επιρροή που έχουν στη μόδα αλλά και στη βρετανική οικονομία (λόγω της επιλογής που κάνουν σε βρετανικά brands) η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ και για αυτό επέλεξε να ντυθεί... στο στιλ τους με στόχο είτε να τις τιμήσει, είτε να προκαλέσει τη σύγκριση μαζί τους και να δείξει τη δική της δύναμη. Και τα πέτυχε και τα δύο.

Σήμερα, πάλι, δεν θέλησε να μοιάσει σε καμία από τις δύο δούκισσες της Βρετανίας και της... μόδας, και επέλεξε ένα φόρεμα στο στιλ της, σε κλασική Α γραμμή, μιας Βρετανής σχεδιάστριας που λατρεύεται σε όλη την υφήλιο: Της Victoria Beckam. Επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό τρικολόρε φόρεμα το συνδύασε με τις αγαπημένες της nude Louboutin και επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγο της Τερέζα Μέι Φιλίπ, ένα νοσοκομείο στο Τσέλσι.

Χαμογελαστή, εύθυμη ζωγράφισε και συνομίλησε με παιδάκια, έπαιξε μαζί τους, ενώ συζήτησε και αστειεύτηκε και με συνταξιούχους που βρέθηκαν εκεί για να την συναντήσουν.

Μια χαμογελαστή Πρώτη Κυρία, μακριά από τον Τραμπ που την ίδια ώρα είχε συνάντηση με την Τερέζα Μέι για πολλά και διάφορα θέματα.

Σήμερα πάλι η Μελάνια δεν «υποδύθηκε» καμία δούκισσα της Μεγάλης ΒρετανίαςΝτύθηκε στο γνωστό της στιλΜε ένα εκπληκτικό Victoria Beckam φόρεμα, τίμησε τη χώρα που επισκέπτεται επιλέγοντας Βρετανή σχεδιάστριαΜαζί με τον Φίλιπ Μέι επισκέφθηκαν νοσοκομείο στο ΤσέλσιΕύθυμη και χαμογελαστήΣυζήτησε με συνταξιούχους




Επαιξε με παιδάκια

Ισορροπώντας πάντα στις ψηλοτάκουνες Louboutin τηςΚαι κάπως έτσι κέρδισε καρδιές και στο Λονδίνο

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιούν τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στη Μεγάλη ΒρετανίαΤο παράλληλο πρόγραμμα της Μελάνια περιλαμβάνει επισκέψεις σε νοσοκομεία και ιδρύματα

Η Μελάνια Τραμπ έχει μόνο ένα παιδί, τον 11χρονο ΜπάρονΚαι δεν κρύβει ποτέ την αγάπη της για τα παιδιά...

Φωτογραφία: ΑΡ



Πηγή: Η Μελάνια στο Λονδίνο... γλέντησε τη Μέγκαν και την Κέιτ -Ντύθηκε σαν αυτές [εικόνες] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου