Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Σε χαρτί υγείας… πωλείται ο Ρονάλντο στην Νάπολι – Πολύ κλάμα για την αποχώρηση της Γαλλίας από τη Ρωσία (εικόνες – video)





Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η αντιπαλότητα και στο πλαίσιο αυτό στη Νάπολι βρήκαν ένα μοναδικό τρόπο για να… πικάρουν τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους.

Την ώρα που στο Τορίνο όλη η αγορά έχει γεμίσει με πράγματα που έχουν το όνομα του πορτογάλου αστέρα, ενώ στις μπουτίκ της «γηραιάς κυρίας» οι εμφανίσεις του δίνονται με αμείωτο ρυθμό, στην πόλη του ιταλικού νότου… πωλείται ο «CR7» σε χαρτί υγείας. Ναι, καλά διαβάσατε. Η κόντρα ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους είναι μεγάλη και σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα μπορούσε να μην απουσιάσει από αυτή την κόντρα η μεταγραφή της χρονιάς.

****
Η Γαλλία έφυγε από την Ρωσία ως πρωταθλήτρια κόσμου, αλλά σκόρπισε και θλίψη. Πολλά μέλη του ξενοδοχείου, στο προπονητικό κέντρο όπου είχαν καταλύσει οι «πετεινοί», ξέσπασαν σε κλάματα την ώρα του αποχαιρετισμού. Η Γαλλία έπαιξε σε διάφορες πόλεις, αλλά είχε τη βάση της και οι ντόπιοι είχαν συνδεθεί όλο αυτό το διάστημα με τους παίκτες. Ζούσαν μαζί τους κάμποσες ώρες από την παραμονή τους στην Ρωσία. Χάρηκαν και αυτοί από την μεγάλη επιτυχία της Γαλλίας.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
There have been more Cristiano Ronaldo shirts sold in Campania than Napoli ones! 5,000 Ronaldo jerseys so far & counting. Incredible.

Campania is the southern region of Italy of which the city of Naples belongs to & is considered the capital of. Its home.

Cristiano > Napoli


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/sports/se-charti-ygeias-poleitai-o-ronalnto-stin-napoli-poly-klama-gia-tin-apochorisi-tis-gallias-apo-ti-rosia-eikones-video/#ixzz5Lo48ALSl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου