Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Γιατί επανήλθε η υπόθεση του γιου του Σαμαρά;...



Με εξώδικα και αγωγές απειλεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΟΙΕΛΕ), Μ.Κουρουτού, αλλά και...
δημοσιογράφους και πολιτικούς, για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα, που απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών όταν, σύμφωνα με καταγγελίες, έπιασε τον γιο του να αντιγράφει σε εξετάσεις.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για προσπάθεια ηθικής εξόντωσης ενός νέου παιδιού, αναφερόμενος σε σχετική επιστολή του Μ.Κουρουτού (παρεμπιπτόντως, όπως σημειώνει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΙΕΛΕ, κανείς δεν στράφηκε εναντίον του παιδιού, αλλά μόνο εναντίον του πρωθυπουργού και του Κολεγίου που κατηγορούνται ότι αντέδρασαν εκδικητικά εναντίον της καθηγήτριας, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή).

Αυτό που δεν αναφέρει ο Σαμαράς είναι ότι την υπόθεση δεν επανέφερε στην επικαιρότητα ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, αλλά ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά και πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Μαξίμου, Γιώργος Μουρούτης, με κείμενό του στο site Thepresident, του οποίου είναι Γενικός Διευθυντής.

Συγκεκριμένα ο Μουρούτης δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία του γιου του Σαμαρά από τον προσωπικό (και κλειστό όπως λέει) λογαριασμό του στο Instagram και αφού περίμενε τις πρώτες απαντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ένα κείμενο με το οποίο υπενθύμιζε την υπόθεση της αντιγραφής.

Γιατί αποφασίζει όμως το περιβάλλον Σαμαρά να επαναφέρει τώρα στην επικαιρότητα μια υπόθεση η οποία ήταν αναμενόμενο ότι θα έξυνε παλιές πληγές; Μπορεί ο Σαμαράς να μην ήταν ενήμερος για την κίνηση του Μουρούτη, ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους στενότερους συνεργάτες του;...

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ...

info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου