Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2018

Οι πρώτες ώρες των Κούκλατζη και Μητρετώδη με τους δικούς τους ανθρώπους (video)





Ταλαιπωρημένοι άλλα χαρούμενοι συναντήθηκαν με ανθρώπους που τους έλειψαν όλο αυτό το διάστημα
Οι ευχές συγγενών και φίλων για την επιστροφή τους στην πατρίδα δεν σταματούσαν ούτε στιγμή...

Μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους βρίσκονται, από τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Ταλαιπωρημένοι μετά από τόσους μήνες που πέρασαν στις φυλακές της Αδριανούπολης, άλλα χαρούμενοι, καθώς έληξε η περιπέτειά τους οι Δημήτρης Κούκλατζης και Αγγελος Μητρετώδης συναντήθηκαν με ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα τους έλειψαν.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους φίλους και στις οικογένειές τους που όλο αυτό το διάστημα της κράτησης τους ζούσαν με την αγωνία.


Οι ευχές συγγενών και φίλων για την επιστροφή τους στην πατρίδα δεν σταματούσαν ούτε στιγμή.

Η συγκίνηση το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον αμφότερων είναι μεγάλη και κάποιοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους.

Ο Αγγελος Μητρετώδης πέρασε την πρώτη ημέρα της επιστροφής του στο πατρικό του στην Καστοριά με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ επικοινώνησε με πολλούς φίλους του. Ήθελε να μάθει τα νέα τους.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης από Θεσσαλονίκη έβγαλε σέλφι με ένα φίλο του, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα κανονιστεί ένα γλέντι. Μάλιστα η οικογένεια Κούκλατζη μεγάλωσε, καθώς ο στρατιωτικός έγινε θείος.









Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/i-protes-ores-ton-kouklatzi-ke-mitretodi-me-tous-dikous-tous-anthropous-video/#ixzz5OMR90R00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου