Τρίτη, Αυγούστου 21, 2018

Κοινά στοιχεία στο έγκλημα του Φιλοπάππου με την υπόθεση Ζέμπερη – Τι ψάχνουν οι Αρχές (video)



Ίδια μέθοδο με αυτή της υπόθεσης Ζέμπερη ακολουθούν οι αστυνομικοί
Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας το τελευταίο στίγμα του κινητού της 23χρονης
«Χτενίζουν» τα στέκια κακοποιών στο κέντρο οι αρχές...

Οι αρχές ακολουθώντας την ίδια μέθοδο με αυτή της υπόθεσης δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, ψάχνουν να βρουν το στίγμα από το κινητό της 23χρονης φίλης του άτυχου νεαρού, που άρπαξαν οι δράστες αμέσως μετά τη δολοφονία του 25χρονου.

Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους άρπαξαν από την τσάντα της 23χρονης, έγγραφα, χρήματα αλλά και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο και απενεργοποίησαν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες το τελευταίο στίγμα του κινητού εντοπίσθηκε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Στα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας εξετάζονται και τρία σπασμένα μπουκάλια από το σημείο της επίθεσης, στα οποία μπορεί να βρεθούν αποτυπώματα ή και δείγμα DNA των δραστών της δολοφονίας του 25χρονου φοιτητή στον λόφο του Φιλιπάππου.




«Τον είδα να πέφτει»

Σύμφωνα με την κατάθεση της 23χρονης από την Πορτογαλία, οι δύο από τους δράστες ακινητοποίησαν τον 25χρονο, ενώ ο τρίτος άρπαξε την τσάντα της κοπέλας και άρχισε να την ψάχνει, αφαιρώντας χρήματα που είχε μέσα, το κινητό της τηλέφωνο και κάποια προσωπικά έγγραφα.

Η κοπέλα, όπως λέει, κοίταζε τον ληστή με την τσάντα της και δεν πρόσεχε τι γινόταν δίπλα, όπου ξαφνικά άκουσε μια φωνή και γυρίζοντας είδε τον φίλο της να πέφτει από τα βράχια. Ο νεαρός έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ η 23χρονη έντρομη ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου