Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2018

Στη ΓΑΔΑ 55χρονος ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου - Το σενάριο της ΕΛΑΣ που ανατρέπει τα πάντα





Ένας 55χρονος έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών και εξετάζεται ως ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στην οδό Γλάδστωνος το μεσημέρι της Παρασκευής.,...


Πρόκειται για καταστηματάρχη της περιοχής ο οποίος αν ταυτοποιηθεί και επισήμως, σύμφωνα με την αστυνομία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του κοσμηματοπώλη, του έτερου άνδρα που φαίνεται να κλωτσά στο πρόσωπο τον Ζακ Κωστόπουλο παρά το γεγονός ότι είναι πεσμένος μέσα στα γυαλιά, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο Ζακ Κωστόπουλος να μην μπήκε στο κατάστημα για να διαπράξει ληστεία, αλλά όντας σε κατάσταση αμόκ λόγω της χρήσης ναρκωτικών. Για τους αστυνομικούς το προφίλ του θύματος δεν συνάδει με αυτό του ληστή, ενώ πληροφορίες για χρήση σκληρών ναρκωτικών συντελούν στο σενάριο του αμόκ.

Σημειώνεται δε ότι σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την Κυριακή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος υποστήριξε ότι ο Ζακ κατέφυγε στο κοσμηματοπωλείο για να ξεφύγει από καυγά, σημειώνοντας ότι υπάρχει το σχετικό υλικό που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου