Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2018

Παπαχριστόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ – “Σκοτώνονται” στους ΑΝ.ΕΛ. (ΒΙΝΤΕΟ)





Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις που εκφράζονται μεταξύ βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. Με διαφορά μερικών λεπτών Κώστας Κατσίκης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για το εάν θα πρέπει να “πέσει” η κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία στο Σκοπιανό, με τον δεύτερο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ....



Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος διαφωνεί κάθετα με τη “γραμμή” Καμμένου στο Σκοπιανό. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση.
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα πειθαρχήσει στην “κομματική γραμμή” για απόσυρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα ρίξει ούτε σταγόνα στον μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης.
Στην… άλλη όχθη βρίσκεται ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος εξέφρασε την κομματική γραμμή για απόσυρση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση λέγοντας ότι σε αυτό ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν θα εμποδίσει τους ΑΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου