Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Μητσοτάκης από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας: Περιμένουν να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν;




ΒΙΝΤΕΟ

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όπου σημειώθηκε επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. ..

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράσταση μου στις γυναίκες και τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που στοχοποιούνται από οργανωμένες συμμορίες, Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Αυτά τα συνεχιζόμενα περιστατικά βίας εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που εγκαθιδρύουν ένα αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες θα παταχθούν» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.



«Αναρωτιέμαι τι περιμένουν κάποιοι; Να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν; Οι Έλληνες πολίτες σήμερα, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αισθάνονται απροστάτευτοι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Σημειώνεται ότι έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση, από την οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.


Η επίθεση

Άγνωστοι πέταξαν πολλές βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα στην είσοδο του ΑΤ Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας (οδός Βερανζέρου) και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Περίπου 50 άτομα έκαναν την επίθεση προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα απ’ έξω, αλλά και σε μια κλούβα των ΜΑΤ. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στην είσοδο του κτιρίου. Συγκεκριμένα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε 5 Ι.Χ αυτοκίνητα και 3 υπηρεσιακά οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Βερανζέρου.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/sto-at-omonoias-meta-tin-epithesi-o-kyriakos-mitsotakis/#ixzz5U5N0os4D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου