Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕΡΡΑΙΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!





Ο ΔΙΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ... (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ) ???



ΚΑΜΜΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑI ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..
(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ).??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ..
ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ...

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ..

ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ ....



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ http://serresbomb.blogspot.com

...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ




Συμμαχία Σερραίων : Ατυχής η δήλωση περι παλαιοκομματισμού και πολιτικών δεινοσαύρων

Πάλι θα γίνω πολιτικά ¨¨κακός ¨¨ αλλά δεν φταίω εγω
αλλά αυτοί που δίνουν τις αφορμές

Διαβασα το post του επικεφαλής της Συμμαχίας Σερραίων κ Χρυσάφη και έμεινα σε δύο σημεία . Ο κ Χρυσάφης κάνει λόγο για ηχηρούς εκπροσώπους του παλαιοκομματικού και δεινοσαύρους της πολιτικής .
Σύμφωνα με την πολιτική ορολογία οι δύο αυτοί όροι χρησιμοποιούνται για πρόσωπα που έχουν μακρά παρουσία στην πολιτική και εκφράζουν το παλιό .
Εγω θα περιμένω από τον κ Χρυσάφη να μας οριοθετήσει τι ακριβώς εννοεί με τους δύο όρους .
Διοτι αν ενθυμούμαι καλώς ο κ Χρυσάφης έχει ολοκληρώσει 20ετη και πλεον παρουσία στα κοινά αυτής της πόλης . Ως πρόεδρος και μέλος του Επιμελητηριου , ως δις υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και τώρα υποψήφιος δήμαρχος .Επίσης και αρκετοί από την παράταξη του έχουν μακρά εως πολυ μακρά παρουσία στα κοινά αυτής της πόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου