Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2018

Ενημέρωσέ μας, Athens Voice...

 
...τι άλλο είπε ο Τάκης Τσουκαλάς;...

Σου λέει η Athens Voice, «να χάσουμε την ευκαιρία να κατακρίνουμε τον Αλέξη Τσίπρα;». Όχι βέβαια. Οπότε δίπλα στη... συγγνώμη του Τάκη Τσουκαλά για τον ρατσιστικό του οχετό, ας βάλουμε και τι είπε για τον...
Αλέξη Τσίπρα.

Προφανώς για την Athens Voice είναι σημαντική η πολιτική άποψη του Τάκη Τσουκαλά και θεώρησε πως πρέπει να μας την παρουσιάσει. «Η συγγνώμη του Τσουκαλά για το "πίθηκος" στον Αντετοκούνμπο - Επίθεση και στον Τσίπρα (video)» γράφει το site και μας αναφέρει τι είπε ο «γνωστός τηλεαστέρας του Ολυμπιακού».

Ιδού: «Δεν παρέλειψε δε να τα βάλει και με τον Αλέξη Τσίπρα, που στήριξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο για να συλλυπηθεί συγγενείς θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής, με τον ίδιο τον Τάκη Τσουκαλά να φοράει μαύρο μπλουζάκι, όπου αναγραφόταν ο αριθμός των νεκρών σε Μάνδρα και Μάτι Αττικής».

Και προφανώς είναι άσχετοι στο enikos.gr που βάζουν σκέτο το θέμα λέγοντας «Η συγγνώμη του Τάκη Τσουκαλά στην οικογένεια Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ» χωρίς να αναλύουν και τις -βαρύνουσας σημασίας- πολιτικές απόψεις του Τσουκαλά, του... τηλεαστέρα.




Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ακόμα και αν μας την προσφέρει ο Τάκης Τσουκαλάς. Ε ρε δημοσιογραφικά μεγαλεία η Athens Voice...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου