Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

Και η Όλγα σε γραμμή Βορίδη για τους ιερείς




Τελικά ποια είναι η γραμμή του κόμματος;

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ιερώνυμου η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι με καθυστέρηση η κυβέρνηση προσχώρησε στις θέσεις της.


Αυτή η ανακοίνωση μάλλον δεν έγινε αντιληπτή από πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ. καθώς ήδη ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της παραμονής των ιερέων στο Δημόσιο, ενώ η Σοφία Βούλτεψη είδε “ιερό πόλεμο” κατά των ιερέων.

Σ’ αυτές τις απόψεις έρχεται να προστεθεί και η άποψη του εξέφρασε σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Όλγα Κεφαλογιάννη, που λέει συγκεκριμένα: «Πρόκειται για μια απαράδεκτη πρόταση, που δεν σέβεται την προσφορά και την αποστολή αυτών των ανθρώπων. Αλλάζει βίαια το εργασιακό τους καθεστώς, δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό τους μέλλον. Ακόμα ένα κυβερνητικό πυροτέχνημα που δημιουργεί και δεν λύνει προβλήματα».

Τελικά θα πρέπει κάποιος να μας ενημερώσει ποια είναι η θέση της Ν.Δ. στο θέμα της συμφωνίας. Και πριν ενημερώσει εμάς πρέπει επειγόντως να ενημερώσει και τα στελέχη της.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/kai-i-olga-se-grammi-voridi-gia-toys-iereis/#ixzz5WYYmcSa9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου