Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2018

Ρίγη χαράς και αγαλλίασης ένιωσε ο Μπογδάνος με την ομιλία Μητσοτάκη




Απαιτείται άμεση απάντηση από Άδωνη

Την «ανάσα» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πρέπει να νιώθει από δω και πέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού ο δημοσιογράφος κάλυψε πολλά χιλιόμετρα στην «κούρσα» για τον τίτλο του πιο πιστού -δημόσια- θαυμαστή του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Τα κύματα ενθουσιασμού και αγαλλίασης που ένιωσε ο Μπογδάνος από την ομολογουμένως υστεριάζουσα ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη μη περικοπή στις συντάξεις, φάνηκαν στο «φλογερό» tweet – ωδή στον Μητσοτάκη.

«Βλέποντας ολόκληρη τη δευτερολογία Μητσοτάκη: Είναι η πρώτη φορά που έβγαλε πραγματικό (sic) θυμό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι μίλησε -επιτέλους- εκτός κειμένου, οδήγησε σε μια χωρίς προηγούμενο κοινοβουλευτική εμφάνιση. Η διαφορά με την πρωτολογία είναι χαώδης. Κάψτε το σενάριο» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


.
Βλέποντας ολόκληρη τη δευτερολογία Μητσοτάκη: Είναι η πρώτη φορά που έβγαλε πραματικό (sic) θυμό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι μίλησε -επιτέλους- εκτός κειμένου, οδήγησε σε μια χωρίς προηγούμενο κοινοβουλευτική εμφάνιση. Η διαφορά με την πρωτολογία είναι χαώδης. Κάψτε το σενάριο.
43 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/rigi-charas-kai-agalliasis-eniose-o-mpogdanos-me-tin-omilia-mitsotaki/#ixzz5ZTgCQbBN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου