Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2019

«Καρφί» Παππά στον ΣΚΑΪ: Όρος για την άδεια οι 400 εργαζόμενοι





Δεν αφήνει ασυγκίνητη την πολιτεία και τα όργανά της η απόλυση 12 εργαζομένων στον ΣKAΪ δηλώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το ΕΣΡ θα έχει τη σχετική εγρήγορση μέσω twitter.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Παππάς αναφέρει:

«Η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη, κατά τους ίδιους, απόλυση 12 εργαζομένων του Σκάι, δεν αφήνει ασυγκίνητη την Πολιτεία & τα όργανα της. Ο ν.4339/2015 προβλέπει 400 εργαζόμενους ανά σταθμό και συνιστά όρο για την κατοχή αδείας. Είμαι βέβαιος ότι το ΕΣΡ θα έχει τη σχετική εγρήγορση».
Κλίμα κατήφειας και ανασφάλειας επικρατεί στο κανάλι

Από το κανάλι του Φαλήρου έχουν ενημερωθεί ήδη 12 δημοσιογράφοι για την απόλυσή τους, ενώ αναμένονται κι άλλες απολύσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις κινητοποιήσεις.

Μεταξύ των απολυμένων αναφέρονται οι: Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Ζωή Κατζαγιαννάκη, Βασίλης Τάνης, Μαρία Καραγιώργου, Κλειώ Νικολάου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Ιουλία Βελισσαράτου, Σταύρος Σαμουηλίδης, Σταύρος Οικονομόπουλος, Μαρία Φαρμακιώτη και Σοφία Τσίπα.

Όπως ακούγεται δεν αποκλείεται οι απολύσεις να φτάσουν στον αριθμό των 20. Αξιοσημείωτο είναι πως στον ΣΚΑΪ γίνονται απολύσεις ενώ υπάρχει ένα προς διαμόρφωση καινούργιο κανάλι, το ΣΚΑΪ 24.
Σαρωτικές αλλαγές στον ΣΚΑΪ και τον Alpha έφερε το 2019

H θέση του διευθυντή ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Φιλιππίδη, θα έχει πλέον νέο κάτοχο.

Νέος διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου αναλαμβάνει σύμφωνα με το ethnos.gr, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Βασίλης Παπαδρόσος.

O B. Παπαδρόσος διετέλεσε διευθυντής ειδήσεων του Alpha για 11 χρόνια και πρόεδρος της τηλεοπτικής επιχείρησης.

Στη θέση του Β. Παπαδρόσου, νέα διευθύντρια ειδήσεων του Alpha αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου.
ΣΚΑΪ: Αλαλούμ στο κανάλι του Φαλήρου – Έμειναν «ξεκρέμαστοι» Ευαγγελάτος και Καμπουράκης

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει τον Δεκέμβριο όταν μάθαμε ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης που ήταν ένα βήμα πριν τελική συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου