Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Παραιτήθηκε ο Γ. Γιαννέλης των ΑΝ.ΕΛΛ. ...





... από τη Γραμματεία Αιγαίου... Την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής υπέβαλε ο Γιάννης Γιαννέλης επικαλούμενος λόγους...
πολιτικής τάξης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. έστειλε αρχικά τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνο Καμμένο και κατόπιν τη γνωστοποίησε στον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό.

Ο τελευταίος, ωστόσο, του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του για την εύρυθμη λειτουργία της Γραμματείας και ειδικότερα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του μεταφορικού ισοδύναμου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. που μετέχει σε ΔΣ μεγάλου δημόσιου οργανισμού από τη θέση του αντιπρόεδρου, μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια οδηγία ή εντολή παραίτησης των στελεχών του κόμματος που κατέχουν δημόσιες θέσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ίδιο στέλεχος, σε σχετική ερώτηση αν σκοπεύει να παραιτηθεί, αρνήθηκε να απαντήσει, μεταθέτοντας για το μέλλον τις όποιες εξελίξεις.

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου