Κυριακή, Ιανουαρίου 20, 2019

#PowerofLovegr Παύλος Παπαδόπουλος: Σοκαρισμένη η Σταμάτη με τη συμπεριφορά του παίκτη (video)






Η Σάσα Σταμάτη, σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Power of Love και τη συμπεριφορά του Παύλου Παπαδόπουλου, μαζί με τους σημερινούς της καλεσμένους στο Ooh la la.

Πιο συγκεκριμένα, φιλοξένησε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και την Κυριακή Τσανικίδη, με τους οποίους σχολίασαν εκτενώς τον φετινό κύκλο του ριάλιτι αγάπης.

Η γνωστή παρουσιάστρια τους ζήτησε να σχολιάσουν τα όσα έγιναν χθες στο Gala σχετικά με τις κατηγορίες παικτών κατά του Παύλου Παπαδόπουλου.
Μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν ήταν οι παρακάτω

Σ.ΕΛ.ΓΚ: Προσέξτε τι θα πείτε για τον Παύλο γιατί είναι Πόντιος και είναι η αδυναμία της Κυριακής οι Πόντιοι γενικά.

Σ.ΣΤ.: Συγγνώμη, αλλά αν ο Παύλος άγγιξε την κοπέλα έτσι…

Σ.ΕΛ.ΓΚ: Αν η κοπέλα τη βρίσκει;

Σ.ΣΤ.: Παιδιά, ντροπή. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται ούτε τηλεοπτικά, συγγνώμη.

Κ.ΤΣ.: Μπορεί να την έπιασε λίγο παιχνιδιάρικα…

Σ.ΣΤ.: Μην ακούω από γυναίκες «παιχνιδιάρικα». Μην ακούω τέτοια το 2019.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Τρελάθηκε ο Παύλος με τον Αντώνη – Θα σε θάψω μικρέ!

Σκηνές βίας στο σπίτι του έρωτα. Ο Παύλος αρπάχτηκε με τον Αντώνη off camera και του είπε χαρακτηριστικά ότι «θα τον θάψει». Ο λόγος; Επειδή τελικά ο Αντώνης θα περνούσε περισσότερο χρόνο στο σπίτι των κοριτσιών…
Απίστευτες αθλιότητες στο παιχνίδι του έρωτα. Ο Παύλος είπε στον Αντώνη ότι «θα τον θάψει» και όταν ήρθε η ώρα της αποκάλυψης του … παρασκηνίου στο Gala η Μπακοδήμου, τον έστησε στον τοίχο. Με πολύ αυστηρό τόνο ξεκαθάρισε ότι αυτά δεν πρέπει να λέγονται είτε εντός είτε εκτός παιχνιδιού.
Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση… με την Έλενα να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Παύλου απέναντι στην Ολυμπία….
Η Ολυμπία πάντως επενέβη, τονίζοντας ότι με τον Παύλο κάνουν αστεία και ότι δεν έγινε ποτέ κάτι σοβαρό….

Δείτε το σχετικό βίντεο

Θερμόαιμος ο Παύλος

Μάλλον ο Παύλος είναι ιδιαίτερα θερμόαιμος σαν χαρακτήρας… Σε κάθε περίπτωσγ, πριν από λίγες μέρες είχαν προκαλέσει πανζουρλισμό στο διαδίκτυο τα τατουάζ του.
Υπάρχουν δε χρήστες καταγγέλλουν ότι πρόκειται για αναφορές στην Χρυσή Αυγή και στον νεοναζισμό.
Πολλοί έχουν εξοργιστεί και με τον ΣΚΑΪ, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι παίκτες του ριάλιτι.
Ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει τον μαίανδρο τατουάζ, που έχει γίνει λατρεία στη Χρυσή Αυγή, αλλά και ένα «πουλί» που για αυτούς τους χρήστες παραπέμπει στον δικτάτορα, Γιώργο Παπαδόπουλο.
Από την άλλη πλευρά, οι υποστηρικτές του θεωρούν ότι ο μαίανδρος δεν αφορά στη Χρυσή Αυγή και ότι το «πουλί» είναι αναφορά στον Πόντο.

Τι απάντησε τότε ο Παύλος Παπαδόπουλος

Ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του στο Instragram απαντά για τα τατουάζ αλλά όχι για τη Χρυσή Αυγή.
«Επειδή ακούγονται διάφορες κουταμάρες ο αετός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων μέσα στην παλιά Ελληνική σημαία και ο Μαίανδρος προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και έχει να κάνει με τον Ηρακλή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου