Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο





Σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, NS1HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από...

εντός έδρας «γκέλα» με την Ντιναμό Κιέβου (2-2) για το Europa League και θέλουν τη νίκη για να «καπαρώσουν» τη δεύτερη θέση, ενώ η ΑΕΚ που με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει μόνο νίκες, θέλει τους τρεις βαθμούς για να βρεθεί σε «απόσταση βολής» από τον Ολυμπιακό.

Όλοι στην αποστολή
O Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει διάθεσή του. Μόνο ο τραυματίας Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκλείστηκε.

Οι 24 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

«Παρών» ο Τσιγκρίνσκι
Με τον Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Χιμένεθ ολοκληρώθηκε η χθεσινή προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αντίθετα από τον Χουλτ που λόγω θλάσης ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου