Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2019

Ασημίνα Ουστάλλι: H πιο καυτή παίκτρια του #ΜasterChegr 3- Η όμορφη Ασημίνα, το ειδύλλιο και οι καυτές φωτογραφίες (ΒΙΝΤΕΟ)




Θα κάψει καρδιές!

Η ίδια σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του μαγειρικού ριάλιτι και τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει καυτές φωτογραφίες της στα social media!


Τι δήλωνε η Ασημίνα για τον εαυτό της πριν μπει στο παιχνίδι

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι 24 ετών. Τη δήλωση συμμετοχής για το MasterChef στην έκανε η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε. Η πίστη και η αγάπη της αδελφής της, αλλά και της φίλης της, πιστεύει πως τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Για την Ασημίνα η μαγειρική είναι ένα όνειρο και ο μέντορας το πρόσωπο, που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της. Νιώθει τυχερή, που βρίσκεται στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Δηλώνει δυναμική, δημιουργική, πεισματάρα και χαμογελαστή. Της αρέσουν γενικά οι αλλαγές και οι νέες προκλήσεις. Θεωρεί πως είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει στο MasterChef.


Θα χαρακτήριζε πιάτο του έρωτα μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι. Σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι. Αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα.







Ποιος είπε ότι το MasterChef είναι μόνο για άντρες μάγειρες; Η Ασημίνα Ουστάλλι θέλει να το διαψεύσει αυτό και μάλιστα να αποδείξει ότι στο ριάλιτι μαγειρικής του Star μπορούν να σταθούν και οι όμορφες μαγείρισσες.

Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στο νήμα από τις οντισιόν, αφού η περιποιημένη εμφάνισή της δεν ενθουσίασε τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος όμως την επέλεξε να μπει στην ομάδα τουστα bootcamp. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος για την πραγματοποίηση του ονείρου της.
Δηλώνει πεισματάρα, δυναμική και χαμογελαστή και έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει ανεβάσει μερικές πολύ σέξι φωτογραφίες, κερδίζοντας πολλούς followers από τη στιγμή που μπήκε στο MasterChef.
Φήμες λένε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ της Ασημίνας Ουστάλλι και του Πάνου Τόγια, του 23χρονου μάγειρα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ήδη η παραγωγή μάς έχει δείξει στιγμιότυπα και δηλώσεις της Ασημίνας, στις οποίες αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη της. Στις δοκιμασίες ο Πάνος τη βοηθάει αρκετά και φαίνεται οι δυο τους να έχουν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι, και όχι απαραίτητα όσον αφορά μόνο τη μαγειρική.
“Είναι πολύ καλό παιδί, με πολύ ωραίο στυλ, που κάθε κοπέλα θα ήθελε” έχει πει η 24χρονη μαγείρισσα και έχουν οργιάσει οι φήμες που λένε ότι τα έχουν φτιάξει οι δύο παίκτες. Και μέσα σε όλα, η Ασημίνα φαίνεται ότι έχει βλέψεις για καριέρα ηθοποιού, λέγοντας ότι θέλει να γίνει η Βουγιουκλάκη του MasterChef και να ερωτευτεί τον… Παπαμιχαήλ, που στα μάτια της είναι ο Πάνος.
Εμείς δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, οπότε ας κάνουμε προς το παρόν μια βόλτα στον λογαριασμό Instagram της όμορφης Ασημίνας.

Δείτε τις φωτογραφίες












lifeviews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου