Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2019

Άφωνοι οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στην Ιρλανδία – Χιμπατζήδες το έσκασαν με… αυτοσχέδια σκάλα VIDEO





Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Μπέλφαστ όταν είδαν μια ομάδα χιμπατζήδων να το σκάει χρησιμοποιώντας ένα πεσμένο κλαδί.

Συγκεκριμένα, μετά από κακοκαιρία, κλαδιά δέντρων έσπασαν και έπεσαν μέσα στον χώρο φύλαξης των χιμπατζήδων, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά ως σκάλα για να αποδράσουν.

Τη σκηνή κατέγραψε μια γυναίκα, η Ντάνιελ Μόναχαν, που είχε πάει στο ζωολογικό κήπο με τις δύο κόρες της, τον σύντροφό της και τις δύο τετράχρονες ανιψιές του.

«Πάγωσα από το φόβο μου, προφανώς, αφού είχαμε και τα παιδιά μαζί και προσπάθησα να μη δείξω ότι φοβάμαι, αλλά μέσα μου σκεπτόμουν τι θα γίνει αν μας επιτεθούν ή προσπαθήσουν να αρπάξουν τα παιδιά. Αλλά ήμασταν αναγκασμένοι να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Ίσως η ιστορία να είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν ήταν επιθετικά, αλλά ευτυχώς δεν ήταν…», δήλωσε στο BBC.

Ωστόσο, η ελευθερία για τους χιμπατζήδες δεν κράτησε πολύ καθώς… επέστρεψαν στο κλουβί τους.

Το σχετικό απόσπασμα:










Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/afonoi-oi-ypeythynoi-zoologikoy-kipoy-stin-irlandia-chimpatzides-to-eskasan-me-aytoschedia-skala/#ixzz5fEYTQlh5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου