Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019

Βίντεο ντοκουμέντο: Στις συγκρούσεις εκτός ΟΑΚΑ έπεσαν δεκάδες μολότοφ – Έτσι έγινε η 2η εισβολή…ΒΙΝΤΕΟ





Δυο εισβολές οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και στο ταρτάν του ΟΑΚΑ είχαμε κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με του Παναθηναϊκού την Κυριακή (18/3), με τη δεύτερη να… σ
υνοδεύεται από την αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω δακρυγόνων από την ελληνική αστυνομία.

Γιατί συνέβη όμως αυτό; Διότι λίγο μετά το γκολ των «ερυθρόλευκων» άρχισαν συγκρούσεις οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις εκτός των κερκίδων, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όταν και έπεσαν δεκάδες μολότοφ με αποτέλεσμα από την ΕΛ.ΑΣ. να γίνει χρήση δακρυγόνων.

Μετά από αυτό το γεγονός κανείς δεν μπορούσε να κάτσει στη θέση του. Οι οπαδοί άρχισαν να πηδούν από κερκίδα σε κερκίδα, άλλοι βρήκαν διέξοδο στον αγωνιστικό χώρο, χιλιάδες βγήκαν εκτός γηπέδου. Οι παίκτες, τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων, οι διαιτητές, οι παρατηρητές και οι δημοσιογράφοι που ήταν στον αγωνιστικό χώρο έτρεξαν για τα αποδυτήρια, όπου και βρήκαν «καταφύγιο»…

Δείτε σχετικό βίντεο από το περιβάλλοντα χώρο, όπου έγινε πεδίο μάχης, όπως το δημοσίευσε η «Daily Mail»:
Το ντέρμπι μύριζε… μπαρούτι από την αρχή στις κερκίδες:
Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε διακοπεί μόλις στο 5΄, από την πρώτη εισβολή οπαδών και το «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όπως κατήγγειλαν οι «ερυθρόλευκοι» κάποιοι κρατούσαν μαχαίρια. Κάποιοι άνοιξαν μια πόρτα στην κερκίδα των φανατικών και κανείς δεν τους εμπόδισε. Μετά οι παίκτες τους Παναθηναϊκού και άλλα μέλη των «πράσινων» παρακάλαγαν τους οπαδούς να βγουν εκτός:
Όπως είπαμε, μετά το γκολ του Ολυμπιακού και τη μάχη που είχαμε εκτός των κερκίδων, η χρήση δακρυγόνων από την ελληνική αστυνομία έκανε πολλούς να… αποδράσουν από τις θέσεις τους, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Όταν και ακούστηκαν μέχρι και… κατάρες από οπαδούς που καθόντουσαν σε κερκίδες:


Οι καταστροφές ήταν ξανά πολλές στο ΟΑΚΑ:
Φωτογραφίες: intime.gr/eurokinissi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου