Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2019

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών στον άνδρα που μαχαίρωσε την Κβίτοβα





Η Πέτρα Κβίτοβα έχει επιστρέψει δριμύτερη (απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open) στους αγώνες τένις, μετά την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί στο σπίτι της και την Τρίτη (26/3) έμαθε ότι τιμωρήθηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη από δικαστήριο της Τσεχίας ο δράστης.

Η νικήτρια δύο τουρνουά Wimledon είχε δεχθεί επίθεση μέσα στο σπίτι της από άνδρα που ήθελε να τη ληστέψει τον Δεκέμβριο του 2016. Ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε στο χέρι την αθλήτρια,όταν έγινε αντιληπτός ότι την 29χρονη τσέχα τενίστρια.
Τότε, οι φωτογραφίες του τραυματισμένου χεριού της έκαναν τον γύρο του κόσμου, με την ίδια να ζει τον τρόμο. Η Πέτρα Κβίτοβα επέστρεψε στους αγώνες τένις τον Μάιο του 2017.
Έχει δηλώσει ότι δε θα επανέλθει ποτέ στο 100% το χέρι στο οποίο είχε τραυματιστεί, αλλά φέτος έφτασε στον τελικό του Australian Open, όταν και ηττήθηκε από την Ναόμι Οσάκα. Λίγο αργότερα, η 29χρονη αθλήτρια αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την επίθεση στο σπίτι της, μιλώντας στο «BBC».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου