Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019

Ορθάνοιχτο «παράθυρο» Σπυράκη για Αυτιά στην Ευρωβουλή




Φαίνεται πως βρίσκεται ξανά ένα βήμα πριν το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο ο γνωστός δημοσιογράφος


Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες το ζήτημα ....με την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Γιώργου Αυτιά έχει «ξαναζεσταθεί», όπως προκύπτει από τα όσα (δεν) είπε η Μαρία Σπυράκη, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, ο κ. Μητσοτάκης σε τετ α τετ που είχε με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, του πρότεινε να είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Πειραιά ή σε όποια άλλη περιφέρεια ήθελε, αλλά όχι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, πρόταση την οποία αρνήθηκε ο κ. Αυτιάς. Το «άκυρο» του κ. Μητσοτάκη στον κ. Αυτιά είχε επιβεβαιώσει και η Μαρία Σπυράκη, τονίζοντας πριν από έναν μήνα ότι «σε ό,τι αφορά τον κ. Αυτιά είναι σαφές ότι το θέμα έχει λήξει».

Ωστόσο, κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα, Δευτέρα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ να επιλέξει να μην αναφερθεί ξανά στο ζήτημα αφήνοντας ωστόσο ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ. Αυτιάς να είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής: «Έχουμε κρατήσει οκτώ θέσεις κενές, ο κ. Μητσοτάκης έχει το προνόμιο να φτιάξει το ψηφοδέλτιο, κάθε πράγμα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία δεν βοηθά η συζήτηση αυτή», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου