Κυριακή, Μαΐου 26, 2019

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Νάτος!!! Νάτος!!!





Τα ψέματα τέλειωσαν.
Αλλά έκαναν τη δουλειά τους.
Ανάγωγος είμαι, θα το πω.
Μόνο η Χούντα είχε τόσα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όλα.
Χωρίς Αλαφούζο με τον Κυριάκο σήμερα θα γελούσαν όλα τα μπαλόνια στα καλάμια των πλανόδιων από το πώς μια απόλυτη φούσκα γέμισε περιεχόμενο.
Είπαν ότι δεν ξέρουν τι είναι πλούτος, τι είναι μίζες, τι είναι διαφθορά, τι είναι Χούντα, ότι δεν έχουν ανέβει ποτέ σε σκάφος πολυτελείας.
Ποιος ο Κυριάκος;;;

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα θα ήταν κομμάτια.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ο Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης, η Κοσιώνη, ο Οικονόμουκαι υπάλληλοί τους είναι αυτοί που παρεπιδημούν στο Μοσχάτο, στο επονομαζόμενο και κτήριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα η Ελλάδα δεν έχει Ευρωεκλογές.
Έχει την πάλη των ΜΜΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μάχη και θα δούμε ποιον από τους δύο θα εκλέξει ο λαός.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι μετά την πτώση του Πρετεντέρη και της Τρέμη, οχυρώθηκαν και υπερασπίζονται την τηλε-δημοκρατία που είναι το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας.

Σήμερα θα δούμε αν ο ελληνικός λαός άγεται και φέρεται. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε ανεπίτρεπτα λάθη, από την άλλη όμως δε σημαίνει ότι και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει ξανά τον λόγο στη διαμόρφωση της νέας πολιτικής κατάστασης.

Την Κυριακή θα γεννηθούν καινούργιες ιδέες, την Κυριακή αυτή θα γεννηθούν νέες προοπτικές, την Κυριακή αυτή από το πουθενά θ’ ανοίξουν νέοι δρόμοι.
Πίσω ή μπροστά;;

Οι σιωπηλοί και τρομοκρατημένοι κάτοικοι της χώρας αυτής ψηφίζουν.
Κόντεψαν να μας τρελάνουν ότι το 80% της κοινωνίας γουστάρει Κυριάκο. Ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν.

Θα μετρήσουμε τον θυμό του κόσμου για όσα έκανε ο Τσίπρας και το πώς τελικά αξιολόγησαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και από την άλλη θα δούμε αν ο λαός ορίζει σαν προοπτική την επιλογή αυτών που του έφεραν τη χρεοκοπία.

Ο καθένας θ’ αναλύσει τα αποτελέσματα κι αν θέλει ακόμα η χώρα να έχει Δημοκρατία, οφείλει να τα σεβαστεί όποια κι αν είναι .

Το σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα θα δρομολογήσουν εξελίξεις.

Ο Μητσοτάκης υπόσχεται περισσότερες δουλειές, αλλά όχι περισσότερες απολαβές. Αντί απολαβών προτείνει επταήμερη εργασία, και το ακόμα σκληρότερο, οι δημόσιοι υπάλληλοι να πηγαίνουν να δουλεύουν σε ιδιωτικά κέντρα υγείας και ο ιδιώτης να τους δίνει ένα μπόνους.

Ασφαλώς ο ιδιώτης θα πληρώνει τους μισθούς του δημοσίου υπαλλήλου τον οποίο θα νοικιάζει. Ξεχνάτε όμως κάτι. Ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν παίρνει δώρο Χριστουγέννων, δεν παίρνει δώρο Πάσχα και το Συμβούλιο της Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι συνταγματικό.

Άρα αντί να κάνει απολύσεις ο Κυριάκος θα τους μεταφέρει στον ιδιωτικό τομέα.

Ούτε ένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε τον Κυριάκο τι θα κάνει με τα δάνεια.Για να μην έρθει κουβέντα και στον Κήρυκα Χανίων. Μα ούτε ένας. Να το πάρω σαν σύμπτωση; Σαν κοινή αμνησία; Σαν δημοσιογραφικό αλτσχάιμερ; Ή σαν εντολή από τα αφεντικά τους;

Οι 17χρονοι ψηφίζουν για πρώτη φορά και είναι η ώρα να δούμε αν είναι έρμαια της τηλεόρασης ή αν έχουν δική τους σκέψη. Το σίγουρο είναι ότι η νεολαία με σκέψη δεν είναι μπροστά μπροστά όπως αυτοί οι καραγκιόζηδες και οι μαϊντανοί στα τηλεπανέλ. Η αληθινή σοβαρότητα από ευγένεια και από ήθος στέκεται πάντα διακριτικά πιο πίσω.

Μη σας αναλύσουμε τα σενάρια. Απλά τα πράγματα. Μπορεί να έχουμε και εκλογές αρχές Ιουλίου. Μπορεί. Το σκορ θα δείξει.

*** Στα ψιλά πέρασαν τα όσα είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην ΕΡΤ. Και επειδή πιθανότατα δεν τα έχετε ακούσει ούτε εσείς, σας δίνω το «ζουμί» των δηλώσεών του. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ επί Καραμανλή αποκάλυψε ότι αρκετοί δημοσιογράφοι που ήταν στο payroll του ΠΑΣΟΚ (την εποχή του Χρηματιστηρίου) τώρα είναι εκδότες και ιδιοκτήτες sites και γλύφουν τον Μητσοτάκη για να έχουν την εύνοιά του την επόμενη μέρα. Δηλαδή, έχουν ποντάρει τα «ρέστα» τους στη μετοχή που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επίσης, αποκάλυψε ότι κεντρικά προωθούν Μισέλ Ασημακοπούλου αντί για τον Μεϊμαράκη. Ο Μεϊμαράκης το καταλαβαίνει ασφαλώς αυτό…
*** Στο σημείο αυτό θα σας δώσω και μια πληροφορία που μου κελάηδησε ένα «πουλάκι» μέσα από την Πειραιώς. Τι μου είπε; Υπάρχουν, λέει, στελέχη της ΝΔ που είναι γνωστά ως «Σαμαροφύλακες», τα οποία δεν στηρίζουν τον Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, αλλά τον… Παύλο Γερουλάνο.
Σας φαίνεται περίεργο; Αν ναι, σας υπενθυμίζω ότι ο Κώστας είναι γιος της Ντόρας και εκτός αυτού, είναι ένα από τα ονόματα που θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Και πρώτοι από όλους θα τον βρουν μπροστά τους οι «Σαμαροφύλακες». Συνεπώς αποφάσισαν να τον κοντύνουν όσο μπορούν από τώρα, όπως κάνουν και με τον Μεϊμαράκη.
*** Τι ήταν να ταχθεί ο Σκανδαλίδης υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας; Τον άκουσε ο Άδωνις και έγινε έξω φρενών. Ταύρος σε υαλοπωλείο. Κοκκίνισε η μούρη του, πετάχτηκαν τα μηλίγγια έξω και άρχισε να φωνάζει ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Και γιατί δεν θέλει; Δεν θέλει λόγω της υπόθεσης Novartis. «Θα συνεργαστώ μ’ αυτούς που πήγαν να με κλείσουν φυλακή;», φώναζε ο αντιπρόεδρος. Και εγώ νόμιζα ότι στη φυλακή σε στέλνει η Δικαιοσύνη. Στην ουσία, δηλαδή συνδέει την επόμενη μέρα μιας ολόκληρης χώρας με τις δικές του υποθέσεις. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει κανέναν Άδωνη και κανέναν Λοβέρδο.


*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι μπορεί να δει Netflix κι από το κινητό του τηλέφωνο. Μπράβο Κυριάκο. Το τρολάρισμα που έφαγε από το ίδιο το Netflix, στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο twitter, το λες και βραβείο.



Στην ίδια συνέντευξη, στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλη, είπε πωςτις δουλειές του σπιτιού τις κάνουν οι νοικοκυρές και ξεσηκώθηκαν μέχρι και οι πέτρες.
Αυτός, παιδί μου, δεν είναι ν’ ανοίγει το στόμα του.
*** Αμ, το άλλο; «Μετά την Κυριακή το Τσίπρας – Μητσοτάκης θα γράφει κάποιο σκορ. Εκτιμώ ότι θα γράφει 1-0», είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη.Και όσοι Νεοδημοκράτες τον άκουγαν στα αυτοκίνητά τους πήγαν να τρακάρουν, τους έφυγε το τιμόνι από τα χέρια.
*** Παρατηρήθηκε ιδιαίτερη ευρηματικότητα και χιούμορ στα φετινά προεκλογικά σποτάκια. Μπορεί να δυσκολεύτηκα αρκετά, αλλά κατέληξα στο ποιο απ’ όλα είναι το αγαπημένο μου… Νικητής του πρώτου βραβείου λοιπόν είναι ο νίντζα της Θεσσαλονίκης.
Ο… τελευταίος σαμουράι, που ακούει και στο όνομα Νικόλαος «Νίντζα» Φεγγαρίδης καθαρίζει τη συμπρωτεύουσα από τα σκουπίδια με το… σπαθί και τα… αστεράκια του.
*** Τα μούτρα του Καραμανλή στη συγκέντρωση στο Περιστέρι, που του έβαλαν δίπλα του τον λάτρη της Χούντας και λατρεμένο του Κυριάκου,Άδωνη Γεωργιάδη και τη γυναίκα του Πατούλη ντυμένη σαν βασίλισσα της Αιγύπτου σε κατάσταση ταρίχευσης. Τα μούτρα του ήταν όλα τα λεφτά. Νομίζω στα μούτρα του είδα το αποτέλεσμα της Κυριακής. Καθώς και τι θα επακολουθήσει.
*** Ρε ούτε σε πανηγύρι με την Έφη Θώδη τόσος λίγος κόσμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου