Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

#MasterChefgr: Καταστροφή στον τελικό – Παίκτης δεν βγάζει πιάτο (video)





Το MasterChef, το ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του Star, έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Αυτή την εβδομάδα παρακολουθούμε τις δοκιμασίες του τελικού, τις οποίες καλούνται να φέρουν εις πέρας οι δύο φιναλιστ, ο Μανώλης Σαρρής και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.
Ποιος παίκτης δεν θα βγάλει πιάτο



Σήμερα, μια πληροφορία που ακούστηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open, έσκασε σαν «βόμβα» και φέρνει τα πάνω – κάτω.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν η Βαλεντίνη και η Αγάθη Ράντη: «Απόψε ο Μανώλης και η Σπυριδούλα καλούνται να κάνουν ένα δικό τους ολοκληρωμένο μενού 6 πιάτων. Συμβαίνει, όμως, κάτι απρόοπτοστη σημερινή δοκιμασία. Ένας από τους δύο παίκτες δεν καταφέρνει να παραδώσει πιάτο. Αυτό λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, ότι ένας από τους δύο δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ολοκληρώσει 2 με 3 πιάτα. Είναι ο Μανώλης. Αυτό θα επηρεάσει τη βαθμολογία, όχι όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό, γιατί ο τελικός περιλαμβάνει ακόμα δύο δοκιμασίες. Θα αντιγράψουν ένα πιάτο σεφ που θα έρθει από τη Γαλλία και στη συνέχεια θα κάνουν ένα γλυκό υψηλών απαιτήσεων».
Δείτε το σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου