Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

Κατηγορείται για βιασμό ο Νεϊμάρ – Απάντησε με φωτογραφίες και μηνύματα ο Βραζιλιάνος (video)





Μπελάδες για τον Νεϊμάρ, καθώς μία γυναίκα κατηγόρησε τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ ότι την βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Σάο Πάουλο που μετέδωσε το Reuters.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς τη θέλησή της είχε σεξουαλική επαφή με τον παίκτη της Παρί.

Απάντησε με φωτογραφίες και μηνύματα

Ο βραζιλιάνος άσος της Παρί απάντησε στις κατηγορίες βιασμού, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες, καθώς και μηνύματα που του έστειλε η γυναίκα που τον κατηγορεί, μετά τη συνάντησή τους.

«Όποιος με ξέρει, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη», τόνισε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος τονίζει ότι τα μηνύματα στάλθηκαν λίγες ημέρες αφού είχαν βρεθεί.
Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Νεϊμάρ σχολίασαν: «Αν και τον εξέπληξαν τα νέα, τα γεγονότα ήταν γνωστά στον παίκτη και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού από δικηγόρο από το Σάο Πάουλο, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα. Απορρίπτουμε τις κατηγορίες και πάνω απ’ όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου