Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019

Τσίπρας: Πώς σχολίασε τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου (video)- Η ατάκα «φωτιά» για τα… παπαγαλάκια





Στο κανάλι του Open και την Έλλη Στάη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει και τον δεσμόμεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον οποίο η υπουργός Εργασίας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Τι είπε για τη σχέση των δύο στελεχών της κυβέρνησης



«Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες; Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο τον κύριο Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τον άλλο το βάλατε να κυνηγήσει τον σταυρό;», είπε η Έλλη Στάη.

«Το κυνήγι του σταυρού είναι το «βάπτισμα του πυρός» για έναν πολιτικό. Και νομίζω ότι αν επέλεξα κάτι δύσκολο, επέλεξα για την κυρία Αχτσιόγλου και όχι για τον κύριο Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη, είναι μια επιλογή που θα αποδειχθεί απολύτως σωστή και σοφή», απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Για να καταλήξει η δημοσιογράφος: «Οπότε δεν βάλατε ζευγάρι να τσακωθεί»!
Δείτε το σχετικό βίντεο

Τσίπρας: Η ατάκα «φωτιά» για τα… παπαγαλάκια



Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη έδωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και μεταξύ άλλων μίλησε για τα… παπαγαλάκια.

Σε ερώτηση που του έγινε για δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα και του Κλάους Ρέγκλινγκ ο Αλέξης Τσίπρας τους χαρακτήρισε ως «παπαγαλάκια», αλλά αργότερα το πήρε πίσω αφού όπως είπε «τα παπαγαλάκια είναι πολύ συμπαθή ζώα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι εκτιμάει τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά πιστεύει ότι θα έπρεπε να συνεχίσει μία πορεία ως πολιτικός και όχι ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου