Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019

«Ο Μεϊμαράκης δεν μας έδωσε οδία να ψηφίσουμε Παπαδημούλη» (video)





Αλλά, «η ψήφος είναι μυστική επομένως αποκλείεται να σας πω τι ψήφισα», είπε ο Γιώργος Κύρτσος

Με κάπως «άτσαλο» τρόπο προσπάθησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος να κλείσει το εσωκομματικό μέτωπο που άνοιξε στη ΝΔ, σχετικά με την εκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη στην αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα εσωκομματική «τρικυμία» ξέσπασε με αφορμή τη φερόμενη στήριξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ώστε ο τελευταίος να εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η υπόθεση ανάγκασε τις «γαλάζιες» ευρωβουλευτίνες, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Άννα Ασημακοπούλου, να ξεκαθαρίζουν ότι δεν ψήφισαν στον κ. Παπαδημούλη.


Ωστόσο, η στάση του Γιώργου Κύρτσου ήταν λίγο διαφορετική, καθώς διέψευσε μεν τα περί «γραμμής» Μεϊμαράκη για στήριξη του κ. Παπαδημούλη, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι αποκλείεται να αποκαλύψει τι ψήφισε ο ίδιος.

«Δεν πήραμε γραμμή από κανέναν. Αυτά που γράφουν ότι μας είπε ο Μεϊμαράκης να ψηφίσουμε Παπαδημούλη είναι κατασκευές. Κανείς δεν μας είπε να ψηφίσουμε Παπαδημούλη. Η ψήφος είναι μυστική και για τους 14 αντιπροέδρους, επομένως αποκλείεται να σας πω τι ψήφισα», τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Θέμα Radio 104.6.

«Από τη στιγμή που τον είχε επιλέξει η Ευρωπαϊκή Αριστερά ήταν βέβαιο ότι ο κ. Παπαδημούλης θα ήταν αντιπρόεδρος. Βγήκε ο άνθρωπος, ήταν βέβαιο ότι θα βγει και βγήκε με τις πλάτες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς», συμπλήρωσε ο κ. Κύρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου