Κυριακή, Αυγούστου 25, 2019

Κτηματολόγιο: Παρατάσεων συνέχεια σε έξι νομούς


Παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας σε διάφορες περιοχές της χώρας,
ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου η παράταση αυτή αφορά την Αχαΐα, τη Δυτική Αττική και περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για κατοίκους εσωτερικού και τη Μεσσηνία, τη Βοιωτία και τη Φωκίδα για κατοίκους εξωτερικού. Επίσης, παρατείνεται η ανάρτηση στις Σέρρες για κατοίκους εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους (ή αντίστοιχα να υποβάλουν ένσταση ή αίτηση διόρθωσης) στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www. ktimatologio.gr έως το προβλεπόμενο χρονικό περιθώριο.


«Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά τον νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Αττικής παράταση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου προβλέπεται για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων στους εξής καλλικρατικούς δήμους:

Αγκιστρίου, Πόρου, Σπετσών και Υδρας. Από τον Δήμο Κυθήρων οι προκαποδιστριακοί ΟΤΑ: Αντικυθήρων, Αρωνιάδικων, Καραβά, Καρβουνάδων, Κοντολιάνικων, Κυθήρων, Λιβαδίου, Λογοθετιάνικων, Μητάτων, Μυλοποτάμου, Μυρτιδίων, Ποταμού, Φρατσίων και Φριλιγκιάνικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου