Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2019

Στενός αστυνομικός κλοιός για τη δεξίωση στο σπίτι της Γιάννας – Αποκλειστικό βίντεο





Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας που θύμιζαν αντίστοιχα σε επισκέψεις ηγετών μεγάλων χωρών στη χώρα μας πάρθηκαν το Σάββατο το βράδυ μέσα, έξω και από πάνω (!) από το σπίτι της οικογένειας Αγγελοπούλου, όπου πραγματοποιήθηκε δεξίωση για τη βάπτιση της δεύτερης εγγονής τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Έλλης Παπαδιαμάντη.


Όσοι πέρασαν έξω από την πολυτελή οικεία Αγγελοπούλου είδαν περισσότερους από 20 αστυνομικούς, τουλάχιστον τέσσερα περιπολικά και ομάδες περιφρούρησης ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι έλεγχαν τα πάντα. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε κλείσει ο δρόμος έξω από το σπίτι, ενώ δεν υπήρχε και πρόσβαση από το δάσος στο Γαλάτσι.

Έξω από το σπίτι υπήρχαν πολλά υπουργικά και βουλευτικά αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν οδηγό.


Δείτε το video που εξασφάλισε το altsantiri.gr:
Εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone
Άγνωστοι επιχείρησαν με drone να υποκλέψουν πλάνα από βραδιά, όμως η ομάδα ασφαλείας της οικογένειας Αγγελόπουλου είχε φροντίσει και για αυτό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida, στην ομάδα συμπεριλαμβανόταν και αστυνομικός ειδικός εκπαιδευτής άγριων Πτηνών, του οποίο το γεράκι, η Ζήνα, μόλις εντόπισε το drone το κατέρριψε, χωρίς ο paparazzi να μπορέσει να εξασφαλίσει τα πλάνα που επιθυμούσε. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν στη συνέχεια το drone, προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τηλεκατευθυνόμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου