Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ: Μετανιώνω για τα «τρίο» στον γάμο μου με τον Άστον Κούτσερ






Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά έχει ήδη ανάψει φωτιές.

Στην αυτοβιογραφία της, η ηθοποιός αναφέρει πως όταν ήταν παντρεμένοι με τον Άστον Κούτσερ έκαναν δύο φορές «τρίο», γεγονός που χρησιμοποίησε στη συνέχεια για να δικαιολογήσει τις απιστίες του.

Η Μουρ αναφέρει ότι ήθελε μόνο να ευχαριστήσει τον Κούτσερ, αλλά τώρα το μετανιώνει πιστεύει ότι ήταν λάθος της. "Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω" αναφέρει χαρακρητιστικά στο απόσπασμα που δημοσιεύει το Inside Out.



Μεταξύ άλλων, η Μουρ γράφει ότι το 2010 είδε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Κούτσερ είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ είχε πάει για μπόουλινγκ μαζί με την κόρη της, Ράμερ Ουίλις.

Με αυτή την 21χρονη και την απάτησε στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε για γυρίσματα. Σύμφωνα με το Radar, η ηθοποιός ενημερώθηκε για την απιστία από μία ειδοποίηση της Google.

«Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Άστον είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και σε μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει το φταίξιμο».

Ο γάμος τους κράτησε από το 2005 έως το 2013 και η Μουρ τον κατηγορεί ότι την απάτησε πριν αποφασίσουν να χωρίσουν το 2011 κατά τη διάρκεια ενός μπάτσελορ πάρτι, του ηθοποιού Ντάνι Μάστερσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου