Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2019

«Γυρνούν Ελλάδα και ΕΛ.ΑΣ. σε πολύ σκοτεινές εποχές»...



Ο Ραγκούσης επιτίθεται σε Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη...

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές»

Ο Γ. Ραγκούσης εκ μέρους της...
Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικοινώνησε επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για την έφοδο της Αστυνομίας σε κινηματογράφους προκειμένου να ελέγξουν την ηλικία των νεαρών θεατών. Η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε τις αστυνομικές εφόδους στους κινηματογράφους.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε σχετική δήλωσή του:

Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκειμένου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών.

Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛ.ΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές.

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου