Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

Σχόλιο Μπακογιάννη για Γκαγκάκη: Μια κακιά στιγμή, δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις




«Δεν μπορεί να σπιλώσει μία ολόκληρη πορεία, έναν χαρακτήρα έναν επαγγελματισμό και μία επάρκεια»


Ως μια «κακιά στιγμή» που «δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη διακωμώδηση του πρωτοφανούς περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας στο ΑΠΘ που οδήγησαν την Κατερίνα Γκαγκάκη σε παραίτηση από την Τεχνόπολη και από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μια ημέρα μετά την παραίτηση Γκαγκάκη, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε: «Μία στιγμή, όσο κακιά και αν ήταν -και ήταν κακιά, δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις- δεν μπορεί να σπιλώσει μία ολόκληρη πορεία, έναν χαρακτήρα έναν επαγγελματισμό και μία επάρκεια».

«Εμείς, όμως, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι τα λόγια και σε τέσσερα χρόνια από τώρα, οι Αθηναίοι θα μας κρίνουν για το έργο μας», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Θα ‘ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι»

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά την παραίτησή της, η κ. Γκαγκάκη έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram: «Θα ‘ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια. Κινούμενη άμμος οι σταθερές, κατακάθια καταιγίδας οι πεπατημένες. Θα τις ξέρεις, θα τις περιμένεις, θα καιροφυλαχτείς. Θα έχεις μάθει άλλωστε μέσα στα χρόνια να ερμηνεύεις τα σημάδια, να διαβάζεις τους οιωνούς, να ανασκουμπώνεσαι, να συγκεντρώνεσαι, να παραμονεύεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου