Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2024

Αποκάλυψη τώρα: Το ίδιο επιχειρηματικό κέντρο που ήθελε την Έφη Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει τώρα τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ





Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όρεξη να έχετε και το επόμενο χρονικό διάστημα θα διαβάσετε όσα δεν τολμούν να ψελλίσουν οι άλλοι ούτε καν σε ιδιωτικές συζητήσεις. Σας υπόσχομαι ότι θα σας μεταφέρω μεγάλες στιγμές του παρασκηνίου της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ήδη, αν κρίνουμε από τις παρεμβάσεις του Χάρη Δούκα τις τελευταίες ημέρες, αντιλαμβανόμαστε ότι όταν έρθει η στιγμή θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος, του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και σήμερα κατήντησε να έχει αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ας ελπίσουμε να μην δούμε τον Χάρη Δούκα στην ηγεσία του διότι τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά θα “κλάψει” ο Χάρης Δούκας καθώς θα δοκιμάσει την αποδοκιμασία εκείνων που τον ψήφισαν για τον Δήμο Αθηναίων. Το κατάντημα θα είναι μεγαλύτερο για το κόμμα που φιλοδοξεί να διαδραματίσει το ρόλο της ηγέτιδας δύναμης της Δημοκρατικής Παράταξης.






Προσέξτε τώρα. Και κρατείστε αυτό που θα σας γράψω στις επόμενες γραμμές: Το ίδιο επιχειρηματικό κέντρο που ήθελε την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι εκείνο που θα ήθελε σήμερα να δει αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον Χάρη Δούκα.



Προς το παρόν κρατείστε αυτό. Αυτό δηλαδή που διαβάσατε λίγο πιο πάνω. Δεν το λες και οιωνό νίκης. Έτσι αναγνώστρια και αναγνώστη μου;

Τα υπόλοιπα προσεχώς.

ΥΓ: Προς Θεού. Δεν υπονοώ τίποτα περίεργο. Τις προθέσεις επιχειρηματιών καταγράφω. Εξάλλου οι Δούκες και οι Αχτσιόγλου μπορεί να είναι… ανήξεροι και να μην κάνουν μυστικές συναντήσεις σε χλιδάτες οικίες του Παλαιού Ψυχικού, οι άλλων… φτωχογειτονιών της Αθήνας.

Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου