Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2019

ΑΛΑΛΟΥΜ! Δήμαρχος μεγάλου δήμου της Αττικής αγνόησε την απόφαση της Περιφέρειας και έστειλε τα παιδιά στα σχολεία για να τα βρουν κλειστά!


 



ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού ανακοίνωσε στο Facebook (!) ότι τα σχολεία του Δήμου θα ανοίξουν κανονικά, αγνοώντας την εντολή της Περιφέρειας.

Αποτέλεσμα; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ.

Τα παιδιά βρήκαν τα σχολεία κλειστά και αναγκάστηκαν να περιμένουν στο δρόμο, πολλά από αυτά μην έχοντας την επιλογή να γυρίσουν στο σπίτι, αφού οι εργαζόμενοι γονείς τους πήγαν στη δουλειά!

Εν τω μεταξύ, πολλοί διευθυντές των σχολείων το Δήμου πληροφορήθηκαν τη εντολή του Δημάρχου από τους γονείς που έπαιρναν από νωρίς τηλέφωνο και δεν ήξεραν τι να κάνουν αφού είχαν εντολή από την Περιφέρεια να ανοίξουν στις 10:00 π.μ.

Κάποιοι μάλιστα έγιναν δέκτες των (δικαιολογημένων) παραπόνων από τους γονείς, αφού ο Δήμαρχος (φυσικά) δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, και αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα σχολεία για να μην περιμένουν τα παιδιά στη βροχή!

Και ρωτάμε: Ποιος είναι αυτός ο κύριος που αποφασίζει και διατάζει από μόνος του και προκαλεί τέτοιο αδικαιολόγητο πανικό στους Δημότες και τα παιδιά; Η Περιφέρεια θα κάνει κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου