Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019

Επεισόδια στο Καβούρι - Συγκρούσεις των ΜΑΤ με φοιτητές - Τρεις τραυματίες- Κλειστή η Ποσειδώνος προς Σούνιο [pics]





Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο Καβούρι στην συγκέντρωση φοιτητών. 
Οι φοιτητές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. 
Χρήση χημικών από την αστυνομία
Σε ξενοδοχείο της περιοχής γίνεται η Σύνοδος των Πρυτάνεων. 
Πληροφορίες για τραυματισμούς.



Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην συγκέντρωση των φοιτητών στο Καβούρι έξω από ξενοδοχείο που γίνεται η Σύνοδος των Πρυτάνεων. Οι φοιτητές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Οι φοιτητές κάνουν συγκέντρωση με αφορμή τη σύνοδο των Πρυτάνεων που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ξενοδοχείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Σούνιο στη Λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου. 




Στη συγκέντρωση ενάντια στις αλλαγές στην Παιδεία που πραγματοποιουν οι φοιτητικοι σύλλογοι, συμμετέχουν περίπου 500 φοιτητές από την Αθήνα, αλλά και την Πάτρα.

Η αστυνομική παρουσία ήταν από νωρίς πολύ ισχυρή και λίγο μετά τις 12 όταν οι φοιτητές επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο στο οποίο διεξάγεται η σύνοδος των Πρυτάνεων, βρήκαν μπροστά τους αστυνομικό κλοιό, με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.


Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τρεις φοιτητές, ο ένας εκ των οποίων στο κεφάλι.
Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων EUROKINISSIΕπεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων EUROKINISSI

Στο ρεύμα της Ποσειδώνος προς Σούνιο έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της συγκέντρωσης και πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Σούνιο στην Λ. Βάρης-Κορωπίου.
Συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων για την προστασία του Πανεπιστημιακού Ασύλου,στην σύνοδο των πρυτάνεων που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Καβούρι EUROKINISSIΣυγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων για την προστασία του Πανεπιστημιακού Ασύλου,στην σύνοδο των πρυτάνεων που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Καβούρι EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου