Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2019

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επεισόδια και διακοπή! Ξύλο και δακρυγόνα στο κλειστό του Αγ. Θωμά




Ένταση και επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν νωρίτερα στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των "αιωνίων" της Volley League και το ματς διακόπηκε στο 1ο σετ με το σκορ να είναι 5-3. Οι παίκτες και των δύο ομάδων βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια και γίνονται διαβουλεύσεις για το αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι κανονικά ή όχι καθώς η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα είναι αποπνικτική.



Από επεισόδια κατά την έναρξή του σημαδεύτηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών. Οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν με δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές και χρήση δακρυγόνων από τους άνδρες της αστυνομίας.

Η αναμέτρηση αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί με τους παίκτες και των δύο ομάδων να έχουν αποχωρήσει και να βρίσκονται στα αποδυτήρια καθώς η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα οι “πράσινοι”, είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα. Αυτή τη στιγμή γίνονται διαβουλεύσεις για το αν θα συνεχιστεί κανονικά το ντέρμπι ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου