Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019

Το μοναδικό «δέσιμο» ενός κωφού άνδρα με το κωφό κουτάβι του – συγκινητικό βίντεο





Η αγάπη όλα τα νικά! Ο Nick Abbot, από το Maine των ΗΠΑ αποφάσισε να υιθετήσει ένα αξιαγάπητο κουτάβι, τον Emerson από το καταφύγιο ζώων όταν ήταν μόλις 12 εβδομάδων.


Ο Emerson και τα αδέρφια του διασώστηκαν από το καταφύγιο όταν ήταν μόλις 8 εβδομάδων και υπέφεραν από επιληψία. Δεν μπορούσε να φάει ή να πιει, αναπτύσσοντας παράλληλα και έναν σοβαρό ιό. Ευτυχώς, ο Emerson τα κατάφερε, αλλά τα προβλήματα υγείας που του άφησε ο ιός, τον πίσω στην ανάπτυξή του. Μέχρι που τον είδε ο Abot. “Ήρθε κατευθείαν σε εμένα στην πόρτα και έκατσε εκεί στα πόδια μου απλά. Οπότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι με επέλεξε. Και το ήξερα αμέσως και εκεί ότι θα τα πηγαίναμε πολύ καλά και θα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο”, είπε χαρακτηριστικά ο Nick Abot. Και συνέχισε λέγοντας: “Το δέσιμο που έχουμε είναι μοναδικό. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε. Είναι ένας ιδιαίτερος σκύλος”.




Ο τετράποδος φίλος του θα κάτσει όταν ο Nick θα του δείξει το γράμμα «S» στη νοηματική και θα ξαπλώσει όταν ο ιδιοκτήτης του, του δώσει το σήμα της ίσιας γραμμής.

Δείτε το μοναδικό βίντεο παρακάτω:

Πηγή: www.newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου