Δευτέρα, Απριλίου 27, 2020

Η «επίθεση» στη Μαρίνα Πατούλη κάτω από σέξι φωτό και η απάντησή της




Ενοχλημένη με το σχόλιο απάντησε - Δείτε τι έγραψε
"Οργίασε" το twitter με την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο πιάνο


Η κ. Πατούλη φόρεσε ό,τι χρυσό κόσμημα βρήκε μπροστά της, και κάθισε να παίξει πιάνο, στο ολόχρυσο σαλόνι.

Η Μαρίνα Πατούλη μένει σπίτι εν καιρώ κορονοϊού και συχνά ποστάρει φωτογραφίες στα social media που είτε μαγειρεύει, είτε περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Μία διαδικτυακή της φίλης βλέποντας τη φωτογραφία που πόσταρε η Μαρίνα Πατούλη να παίζει πιάνο ντυμένη γκράντε της έγραψε σχόλιο: «Έλεος κυρία μου, κουράσατε». Η Μαρίνα Πατούλη της απάντησε γράφοντας: «Έλεος εσείς, δεν είστε υποχρεωμένη να με ακολουθείτε».




    Ποικίλα σχόλια -άλλοτε καυστικά, αστεία και άλλοτε σκληρά- προκάλεσε η νέα... εκθαμβωτική εμφάνιση της συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα πατούλη.


    Η κ. Πατούλη χθες, φόρεσε μία λευκή διαφάνεια και ένα σούπερ μίνι φόρεμα, χτένισε τα μαλλιά της "στην πένα", φόρεσε ό,τι χρυσό κόσμημα βρήκε μπροστά της, και κάθισε να παίξει πιάνο, στο ολόχρυσο σαλόνι. Αυτή τη στιγμή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.


    Οι χρήστες του twitter, όπως ήταν φυσικό... "οργίασαν" και πάλι, σχολιάζοντας την εμφάνιση της κ. Πατούλη, με επίκεντρο σχολιασμού τα έπιπλα του σπιτιού και τα χρυσά αντικείμενα.
    Δείτε τα σχόλια του twitter:








    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου