Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

«Το τι λάσπη έπεσε...» - Έξαλλος ο Χατζηνικολάου με όσα έγιναν ανάμεσα σε Κούλογλου και Μπαλατσινού (ΗΧΗΤΙΚΟ)




"Για αυτό που γίνεται στο διαδίκτυο πολύ συχνά, δηλαδή στα κοινωνικά δίκτυα ιδίως, δηλαδή την ευκολία με την οποία κατά καιρούς εκτοξεύεται λάσπη ενάντια σε συγκεκριμένους ανθρώπους, έχω μιλήσει πάρα πολλές στο παρελθόν και έχω πει ότι πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί απέναντι στην αναπαραγωγή μερικές φορές fake news με έναν τρόπο που είναι ισοπεδωτικός....
για τα πρόσωπα εναντίον των οποίων στρέφεται. Λοιπόν, κάτι ανάλογο έζησε τις τελευταίες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού, η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Βγήκαν με πολύ επιθετικό τρόπο μάλιστα, μετά από ένα δημοσίευμα του tvxs, στο οποίο γράφει ο Στέλιος Κούλογλου, νομίζω του ανήκει κιόλας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και έγραψαν ότι το site "jenny.gr" της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας "Μένουμε στο σπίτι". Το τι λάσπη έπεσε τις επόμενες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, στο twitter ιδίως, στο facebook αλλά και στο instagram δεν έχει περιγραφή. Τι αποδεικνύεται τελικά; Πρώτον ότι το site δεν της ανήκει. Δεν έχει μετοχές στο site αυτό. Δεν είναι στην ιδιοκτησία του" είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8.

"To site ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε, προσέξτε το χειρότερο, ότι δημοσίευσε την καμπάνια δωρεάν, ως προσφορά του site στην προσπάθεια που κάνει η ελληνική κοινωνία να σταθεί όρθια κάτω από αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Για σκεφτείτε, την έλουσαν με λάσπη και αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν της ανήκει το site, εργάζεται σε αυτό, αλλά και η καμπάνια δημοσιεύθηκε δωρεάν. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί, ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία" πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου