Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020

Στην αντεπίθεση κατά Πορτοσάλτε και ο Καρχιμάκης, με «φόντο» τον Ανδρέα Παπανδρέου






«Όσο κι αν προσπαθείτε να τον μειώνετε τόσο μεγαλώνετε την αξία του»


«Κόκκινο πανί» φαίνεται πως έγινε για ορισμένους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ο Άρης Πορτοσάλτε αναφορικά με σχόλιά του για τον Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς μετά τον Βασίλη Κεγκέρογλου σειρά είχε ο Μιχάλης Καρχιμάκης να ξιφουλκήσει κατά του εν λόγω δημοσιγοράφου.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου κ. Πορτοσάλτε, είναι η ιστορία η παρακαταθήκη της προσφοράς μιας παράταξης στην πατρίδα και στους ανθρώπους, που βρέθηκαν από την δεξιά στο περιθώριο και είδαν μετά από χρόνια την ζωή τους να αλλάζει και την αξιοπρέπεια τους να αποκαθίσταται», έγραψε στο Facebook ο κ. Καρχιμάκης και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Άρη Πορτοσάλτε:

«Όσο κι αν προσπαθείτε να τον μειώνετε τόσο μεγαλώνετε την αξία του και τα συναισθήματα ενός ολόκληρου λαού για την προσφορά του».

Η σχετική ανάρτηση:



Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος, με αφορμή τη χθεσινή επέτειο ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να τα σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου