Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Η «τρελή» πορεία του φορτηγού που «καρφώθηκε» σε εταιρεία στην Πειραιώς: Αποκαλυπτικό βίντεο






Ο 57χρονος οδηγός έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και «έφυγε» στο νοσοκομείο: Αυτοκίνητα σταμάτησαν την τελευταία στιγμή για να μην πέσει πάνω τους το όχημα, πολίτες έτρεχαν για να σωθούν από την «τρελή» πορεία του


«Τον χάρο με τα μάτια τους» είδαν το πρωί της Τρίτης (02/06) πολίτες και εργαζόμενοι μιας μεταφορικής εταιρείας στην Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, όταν φορτηγό έπεσε πάνω στο κτήριο, με τους υπαλλήλους να τρέχουν πανικόβλητοι προκειμένου να σωθούν. Ο οδηγός φέρεται να υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε και έχασε τη ζώη του στο νοσοκομείο, με τον «ALPHA» να δημοσιεύσει βίντεο-ντοκουμέντο από την «τρελή» πορεία του οχήματος.

Ο 57χρονος οδηγός έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι, με αποτέλεσμα χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στον τοίχο του καταστήματος.

Πριν πέσει στο κατάστημα, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση. Το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας. Αυτοκίνητα σταμάτησαν την τελευταία στιγμή για να μην πέσει πάνω τους το φορτηγό. Πολίτες έτρεχαν για να σωθούν από την «τρελή» πορεία του οχήματος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:
Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου