Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020

Παρωδία και σανός -Στην Πάτρα ο Κ. Καραμανλής μίλησε για τα έργα που ο ίδιος σταμάτησε!- Ειρωνική “υποδοχή”από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου με καρφιά για μοίρασμα της τράπουλας





Με ένα φαρμακερό σχόλιο “καλωσόρισε” στην Πάτρα τον υπουργό Μεταφορών, η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο Κώστας Καραμανλής παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης, για τη νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή της Πάτρας, στο 8ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Πάτρα (Regional Growth Conference 2020).

Με ανάρτηση της στο Facebook, η Σία Αναγνωστοπούλου υπενθυμίζει ότι:

“Ο κ. Καραμανλής έρχεται στην Πάτρα για να μιλήσει για τα έργα που ο ίδιος σταμάτησε. Θα μιλήσει για την Πατρών – Πύργου την οποία στέλνει στις καλένδες. Θα μιλήσει για την υπογειοποίηση του τραίνου την οποία ακύρωσε. Σας αναμένουμε κ. Υπουργέ με ανυπομονησία για να σας ευχαριστήσουμε για το “φτύσιμο ” στην περιοχή μας. Μόνο που αυτό το “φτύσιμο ” έχει για τους πολίτες βαρύ κόστος σε ανθρώπινες ζωές, σε ποιότητα ζωής, σε ανάπτυξη . Για κάποιους λίγους βέβαια είναι ευκαιρία για να “μοιράσουν την τράπουλα “, όπως παλιά κατά τα γνωστά. Σας αναμένουμε λοιπόν κ. Υπουργέ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου