Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

Ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις και άμεσα


 


Η απόφαση Ερντογάν για την βεβήλωση του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το τηλεφώνημα με τον έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα τηλεφώνημα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα διότι την ώρα που ο Ερντογάν απειλούσε με εισβολή, ο Μητσοτάκης τον έπαιρνε τηλέφωνο.
Ο κύριος Μητσοτάκης λοιπόν οφείλει εξηγήσεις και άμεσα. Διότι τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν.


Το πρώτο είναι ότι όντως στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερντογάν, συζήτησαν άσχετα πράγματα. Όπως ακριβώς ισχυριζόταν η διαρροή από το μέγαρο Μαξίμου. Σε αυτή την περίπτωση, ο έλληνας πρωθυπουργός είναι επικίνδυνα αφελής. Διότι έκανε χαζοχαρούμενη συζήτηση με κάποιον που είχε ήδη αποφασίσει να προκαλέσει βάναυσα τον ελληνισμό.
Το δεύτερο είναι ο κύριος Μητσοτάκης να έκανε σοβαρή συζήτηση με τον Ερντογάν στο τηλεφώνημα, ως όφειλε να κάνει, και ο Ερντογάν να τον εξαπάτησε. Δηλαδή να του απέκρυψε τις προθέσεις του και να τον έφερε προ εκπλήξεως. Σε αυτή την περίπτωση όμως ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε άμεσα να βγει με επίσημη δήλωση και να εκθέσει διεθνώς την υποκρισία του Ερντογάν.
Το τρίτο και χειρότερο είναι ο κύριος Ερντογάν να αποκαλύψει την πρόθεση του στον έλληνα πρωθυπουργό κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, και ο κύριος Μητσοτάκης να το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό. Χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχει χρυσοπληρώσει, ώστε να παίζουν πρωτοσέλιδα σήμερα φωτογραφίες του Παππά από την Κύπρο πριν από τέσσερα χρόνια για να καλύψουν την απίστευτη πρόκληση.
Σε αυτή την περίπτωση, ο κύριος Μητσοτάκης είναι λίγος και εθνικά επικίνδυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου