Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2020

Τσίπρας προς κυβέρνηση για συμφωνία των Πρεσπών: Τώρα που βγάλατε τις περικεφαλαίες φέρτε τις κυρώσεις των συμβάσεων Βίντεο

Με μια αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-ΗΠΑ έκλεισε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας στη βουλή. "Πριν κατέβω από το βήμα να μην παραλείψω, για να μην λέτε πια ότι είμαι σε όλα σκληρός διαρκώς και αγενής μαζί σας, να συγχαρώ την κυβέρνηση και τον κύριο Μητσοτάκη...προσωπικά για το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών με τον Αμερικανό ομόλογό του για τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ. Αναρτήθηκε αμετάφραστο σήμερα στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΞ και στο οποίο χαιρετίζουν μαζί, τόσο η ελληνική όσο και η Αμερικανική κυβέρνηση την ιστορική όπως λένε, Συμφωνία των Πρεσπών" είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


"Τώρα που συμφωνούμε λοιπόν και το λέει και η κυβέρνησή σας με την υπογραφή της. ότι η Συμφωνία αυτή είναι ιστορική, τι κρύβεστε, τι φοβάστε; Τώρα που βγάλατε τις περικεφαλαίες, φέρτε εδώ να ψηφίζετε ένας-ένας, μια-μια τις κυρώσεις των συμφωνιών. 158 συγγνώμες είναι. Δεν πρόκειται να σας κατηγορήσει κανείς. Δεν είναι πολύ. Μία ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Σας περιμένουμε να υπερψηφίζετε όλοι μαζί την ιστορική αυτή συμφωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου