Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2020

«Σωτήριος ο νόμος» που οδηγεί σε εξώσεις υποστηρίζει ο Άδωνης




Πιστός στην κυβερνητική πολιτική της ύφεσης και των μνημονίων , ο Άδωνης Γεωργιάδης, χαρακτήρισε υπέροχο το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο αίρεται η προστασία πρώτης κατοικίας και οδηγεί σε εξώσεις


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, άκαιρη, παράλογη και αποτυχημένη, ενώ υπερασπίστηκε με τέτοια ζέση τον νέο πτωχευτικό που τόνισε ότι δεν θα συγχωρήσει στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι έκανε πρόταση δυσπιστίας.

Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι χρωστάνε και χάρη στην κυβέρνηση όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, καθώς ανέφερε: «Χάρη στο νόμο που ψηφίζουμε, δηλαδή, χιλιάδες συμπολίτες μας που είχαν ατυχίες στη ζωή τους θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τα παλιά τους χρέη και να αποκτήσουν δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν είναι λόγος για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας είναι λόγος για εύγε προς την κυβέρνηση. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι βουλευτές δεν τον ψηφίζουν. Τον ψηφίζουμε με υπερηφάνεια και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου