Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2020

Εύγε Γαλλία! Σε γιγαντοοθόνες τα σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ!


 

Είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι η Γαλλία δεν θα λυγίσει. Ότι ο πολιτισμός δεν θα υποταχτεί στην ισλαμική και τουρκική βαρβαρότητα!
Οι Γάλλοι στέκονται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας! Σε γιγαντοοθόνες προβάλλονται τα σκίτσα του περιοδικού που έγιναν στόχος των ισλαμιστών δολοφόνων!

Ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Με μαζικές απελάσεις ισλαμιστών, κλείσιμο συλλόγων δήθεν κατά τις ισλαμοφοβία, ακόμα κι αυτόν που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, και τις δράσεις της αντιτρομοκρατικής το κόκκινο μέχρι να εντοπιστεί και ο τελευταίος ισλαμιστής στην χώρα.

Στο πλευρό του φαίνεται ότι στέκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γαλλίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από κυβερνητικό κτίριο στο Μονπελιέ, όπου σε γιγαντοοθόνη προβολής προβάλλονται τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία τόσο για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή όσο και για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του περιοδικού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου