Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2020

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)



Κάποτε, όταν ζήτησα από τον ''σοφό γέροντα'' να μου απαντήσει, γιατί οι επιτελείς του Κυριάκου, δεν του δίνουν να καταλάβει πως με αυτά που κάνει, είναι θέμα χρόνου, το πότε θα τελειώσει πολιτικά, μου είχε δώσει την εξής απάντηση:

Παιδί μου, μου λέει, ένας ηγέτης που πιστεύει στις δυνατότητες του, φροντίζει να στελεχώσει το επιτελείο του, πραγματικά με άριστους.
Όταν όμως ο ηγέτης, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και το καταλαβαίνει, λόγω του φόβου του, πως θα γίνει το θύμα των ευφυών, οι επιτελείς που επιλέγει, είναι έστω και ένα κλικ, χαμηλότερης ευφυίας από τον ίδιο.
Προφανώς, κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους επιτελείς του Κυριάκου.
Οι οποίοι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, κατά το προηγούμενο διάστημα, γνωμοδότησαν στον Κυριάκο πως θα πρέπει το συντομότερο δυνατό, να αποσαφηνίσει τις προθέσεις Καραμανλή, όσον αφορά το αν ο ίδιος θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος, στις επόμενες εκλογές.
Ο Κυριάκος, συμφώνησε μαζί τους και ξεκίνησε να κάνει κάποιες ενέργειες, επί του θέματος.
Τα αποτελέσματα των οποίων, δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε.
Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τα ''αστροπελέκια'' του Κυριάκου, τον συμβούλευσαν, να απαιτήσει από τον Καραμανλή, σε περίπτωση που έχει αποφασίσει να μην ξανακατέβει με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, μία δήλωση όπου θα ξεκαθαρίζει ότι αποστρατεύεται πολιτικά.
Ειλικρινά, θα θέλαμε να είμαστε κρυμμένοι σε κάποια γωνιά και να βλέπουμε το σκηνικό όπου ο Κυριάκος, θα απαιτήσει κάτι τέτοιο απ΄τον Καραμανλή.
Διότι, ο Κυριάκος, είναι τόσο χαζός, που σίγουρα θα το κάνει.
Αν έχουμε μάλιστα επάνω μας και μία βιντεοκάμερα, να καταγράψουμε την σκηνή, ακόμα καλύτερα....






15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου