Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά…




Αν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής ρωτήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος, το όνομα του οποίου επανέρχεται συνεχώς στο προσκήνιο κάθε φορά που ανοίγει αυτή η συζήτηση μετά την ευθεία αμφισβήτηση της πολιτικής της... Φώφης Γεννηματά κατά τη διάρκεια του τελευταίου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.


Ξεκαθαρίζοντας ότι στο δικό του μυαλό πρώτα από όλους είναι οι άνθρωποι εν μέσω πανδημίας, πρόσθεσε μιλώντας στο ieidiseis.gr ότι αυτή την εποχή είναι σε επαφή με φίλους από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες για την επόμενη μέρα. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε την ανάγκη μίας ολοκληρωμένης πολιτικής πλατφόρμας που θα μιλά για τα προβλήματα που θα έχουν δημιουργηθεί την επόμενη μέρα.



«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, εξάλλου έχω πει, εδώ και καιρό ότι θέλω να συμμετέχω σε όποια διαδικασία προχωρά τον χώρο μπροστά», είπε, αρκεί αυτή η διαδικασία να ανοίγει τον χώρο στην κοινωνία, να φέρνει νέες ιδέες στο προσκήνιο και να δίνει βήμα σε φωνές που έχουν απογοητευθεί και μένουν μακριά από τον χώρο τόσο καιρό. «Αυτά όμως θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα», συμπλήρωσε με νόημα. Και άφησε εμάς να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας…


matrix24.gr

Αναρτήθηκε από nonews-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου